HaRaMethode Opleiding

Getuigenissen

Hoe heb jij onze  samenwerking  ervaren?

 Laat een bericht achter en geef opbouwende kritiek!

**** 4.9/5            (op 67+ klantbeoordelingen)

Onderwerp: Feedback en opvolging na sessie 2

03/12/2023

Dag Hans,

 

Ik vind de gesprekken met jou ook heel aangenaam! Het feit dat je ‘over tijd’ gaat doet me ook echt deugd: daarmee voel ik me echt gezien. Anderzijds wil ik daar niet in overdrijven, omdat ik enorm voorstander ben van ‘loon naar werken’…


Ik had overigens ook al gedacht om meerdere sessies te volgen, omdat er nog wel andere puntjes zijn die soms wat meer wortels hebben.


Ik ben echt overtuigd van de kracht van EMDR; dat dit mij helpt om een beter mens te worden, en mijn doelen te helpen verwezenlijken!

 

Met vriendelijke groeten,

Kind Regards,

 

Jonas VB.


Jonas VB.

EMDR opvolging

Onderwerp: Opvolging na sessie 3

09/12/2023

Hei Hans, 


Hier graag een update: Onze dochter komt dit weekend niet naar huis. Ze blijft gewoon op kot slapen. :-O Ze ging uit met haar beste vriend en dan samen koken... de was zal wel wachten tot volgende week... Hum?!! Ik zie ons nog zitten bij jou enkele maanden geleden met ons bang vogeltje... en kijk nu... Ik ben jou zo zo zo dankbaar... elke dag!! Dank, dank, dank. 


Groetjes,

Isolde Isolde Theuns

EMDR

Onderwerp: Rouwverwerking papa

25/08/23


Dag Hans, Ik wou je nog bedanken voor de woorden van troost bij het overlijden van mij papa. Wat je schreef, over dat papa nu meer dan ooit in mijn gedachtengang en in mijn hart zit omdat ik een 3D scan van hem heb gemaakt... hij leeft in mij...en dat hij als een engelbewaarder over mij waakt, is heel troostend. Het voelt ook nog steeds aan alsof papa niet weg is, maar juist heel dicht bij mij is... en dat is oké zo. 


Groet, 

Christel Bijnens


Christel Bijnens

Onderwerp: Feedback en opvolging na sessie 2

05/02/2023

Dag Hans, 


Het gaat heel goed met mij ondertussen, ik heb de zaken weer beter op een rijtje voor mezelf, helderder in mijn hoofd. Onafgewerkte zaken lossen zich stilaan op en lijstjes worden sneller korter. En ik kan ook eens laten van in weekend op bureau te zitten, ben meer bezig met dingen die ik graag doe en vroeger moest eerst de rest afgewerkt zijn en dan pas andere dingen.


Het lijkt of sommige dingen op mijn pad komen en dat geeft me weer moed en inspiratie om verder te gaan met uitvoeren van dromen/plannen…


In mijn dagelijks leven/gezin reageer ik rustig op de situaties.


Ik hou altijd in mijn achterhoofd jouw woorden: -Jij bent evenveel als diegene voor u- en zo stap ik nu een conversatie tegemoet…helpt goed. Ik sta mijn mannetje en laat me niet doen. Ik kwam vorige week de man tegen…ik keek hem recht in de ogen en deed verder met wat ik bezig was en hij verdween snel achter de rekken..


Sinds onze sessie zijn er ineens weer veel nieuwe patiënten bij en veel die hier al geweest zijn. Dus die stress is ook weer weg. Positiviteit!


Ik ben ook al 2 dagen met een vriendin op stap geweest dus sociale en ontspanning werk ik ook aan...


Ik slaap veel beter, sneller en niet meer zo verkrampt en mijn pijn is te doen.


Gr Ilse S.
Ilse S.

Onderwerp: gratis EMDR Demo Stekene 

20/0923

Ik heb de kans gekregen om te ervaren hoe EMDR nu werkt. Ik had er al veel over gelezen. De ervaring onder begeleiding van Hans had een positief effect. Ik dacht dat dit bij mij niet zou lukken. Het was wel vermoeiend. Na afloop van die korte kennismakingssessie, toen ik naar het moment van het nu moment terugkeerde, voelde aan als een positieve ervaring..., het bracht ontspanning en gaf me een lichter gevoel. EMDR helpt écht, ook ondersteunend. Ik wil nog vermelden dat Hans een fantastisch persoon is. Hartelijk dank hiervoor.


Warme groetjes, 

Lieve De Witte
Lieve De Witte

Onderwerp: Opvolging sessie 2

16/08/2021


Hoe het met mij gaat? Zeer goed eigenlijk. Dat ik nu meer op kom voor mezelf had ik nooit gedacht dat ik dat zou kunnen.  Ik sta tegen over bepaalde mensen anders in men schoenen en dat is wel leuk. Op het werk wanneer ze zeggen: ge moet dat begin ik meer grenzen te stellen. Ze zijn nog niet gewoon dat ik nu meer op men strepen sta dan vroeger en dan zeggen ze vroeger dit of dat en antwoord ik da was vroeger he ik leef nu. Voor u eigen opkomen is dus beter en da maakt da ik beter gezind ben. 


Wesley

Onderwerp: Feedback en opvolging na sessie 3

09/05/22


Thank you lovely, Hans!!

Thank you for your wonderful help all those years ago. Maybe without you I wouldn't have been up there on tv (De Mol) last evening! Gemma Blower 

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Angst om op te slaan bij topvolleybal / Perfectionisme

27/03/2021

Beste Hans, 

De wedstrijd is vrij goed gegaan. Onze ploeg won de finale. Ik had mezelf voorgenomen om de meest eenvoudige manier van opslaan te kiezen om vertrouwen en plezier te vinden in het spel. Dat is écht goed gegaan. Soms doken de foute gedachten nog wel op, maar véél minder dan voordien. Ik dacht dan vooral aan de tip van de fiets: balans, vallen en opstaan, maar vooral blijven leren uit fouten maken en nooit opgeven. Dus in kleine stapjes op de goede weg. Het gevoel was veel rustiger in mezelf. 


Mvg, 

Marleen


Marleen D.

Onderwerp: Opvolging sessie 2

28/08/2022


Beste Hans, 

Tijdens de begeleiding van u werd ik heel toch even geconfronteerd met angst die plots naar boven kwam. Angst om te aanvaarden. Deze werd zo groot dat mijn keel figuurlijk werd dichtgeknepen, geen zuurstof meer om na te denken, onmacht. Maar dan kwam u meteen met een andere aanpak naar de kern. De kern waar ik o zo bang van was. Ik wist totaal niet wat te verwachten en vertrouwde op uw kunnen. Had ik dat maar geweten en eerder ontdekt ! Ik zag na uw oefening voor de eerste keer mijn kern en voelde me bizar, raar, vertwijfeld. Het leek alsof ik met een ander paar ogen naar mijn angst keek  Angst om los te laten. Wat was me dat een bevrijding. De verlossing, oplossing lag in los laten. Zonder u was me dat niet gelukt. Het vertrouwen in u heeft me toegelaten om te durven ! 

Dank je wel !! Gisteren en vandaag voel ik me sterker. Wel meer bewust dat ik nog een lange weg moet gaan, maar nu heb ik iets van: laat maar komen … 

Ben er klaar voor.  Natuurlijk mag dit als een inspiratie voor anderen zijn.

Mss is dit wel een deel van een droom ? 

Wendy Db


Wendy Db

Onderwerp: Open Sessie - Dagboek van een geluksv(l)vinder 

28/01/17


Van onveilig gehecht naar veilig gehecht. 


Eergisteren had ik een memorabele gespreksavond: een open sessie van een hypnotherapeut/EMDR-therapeut/podiumartiest/bijzondere mens: Hans 'Brein' Raeves.  Het woord dat na die avond vooral bleef nazinderen, was "onveilig gehecht". 


Je bent "onveilig gehecht" als je bijvoorbeeld een dominante vader had/hebt en in je relatie ook voor een dominante partner kiest, omdat dat vertrouwd aanvoelt en deel uitmaakt van je comfort-zone. Er is echter geen ruimte om volledig jezelf te zijn in die relatie. Er is dus wel sprake van een hechting, maar ze voelt niet veilig, je komt er niet in thuis. 


(..) tot ik dit inzicht opdeed: 

"Relax, nothing is under control." &


"Chaos is ook structuur. Uit chaos is de wereld ontstaan."


Hans zei: "Ieder heeft altijd gelijk in zijn/haar wereld. Je hoeft niks aan te nemen van al wat ik zeg. Onderzoek en behoud het goede."(...)

Alles is perspectief en het was overduidelijk dat de andere deelnemers van de avond elk hun eigen gevoel & zicht hadden bij/op deze Open Sessie. Dat op zich was al een serieuze eye-opener. 


We reageren en kijken naar mensen, dingen en situaties door onze eigen bril, via onze eigen filter die gekleurd is door alles wat we in dit leven al hebben meegemaakt en door alles waar we voor staan #checkreality. Zo boeiend dat gegeven!! 


Parallel met de oefeningen met anderen op momenten dat ik zelf in dialoog ging met Hans, werd ik meermaals terug gekatapulteerd naar kantelmomenten in mijn verleden en voelde ik -zelfs fysiek- een herprogrammatie gebeuren. 


Ons brein is geprogrammeerd en stuurt ons doen & laten, maar heeft evenzeer het potentieel om geherprogrammeerd te worden. 


Ik stond erbij, ik keek ernaar en ik voelde het vooral gebeuren nl. hoe Hans mij nieuwe perspectieven op mijn eigen leven aanreikte en ik instant verandering voelde in mijn hoofd en zelfs in mijn staat van zijn. 


Ik kan er nog meer over vertellen, maar als ik hier & nu moet samenvatten wat het cadeau precies inhield dan is het wel dit: 


Ik voel mij opnieuw volledig veilig bij mezelf. 

<3 
Veerle Koninckx

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Nazinderen sessie 1

02/03/2020

Dag Hans,


Ik hou een goed gevoel over aan de eerste sessie, de openheid in mijn binnenste bleef nog lang nazinderen. Rond 21u ben ik in slaap gevallen. Ik was echt bijzonder moe. 


De "oefening" is mij het meest bijgebleven, wellicht door het rechtstreekse effect. Verder toch vnl nagedacht over de "eigen waarheden" en de driehoek.


Tot volgende week, 

Roos V.


Roos V.

Onderwerp: Verslaafd aan cocaïne en angst voor paarden

19/12/2016

*****

Dag Hans! Het gaat super met me! Terug aan het paardrijden ook, en gezien ik nog amper in de buur van een paard kwam is dat écht een ontzettend grote sprong vooruit! Ook de drang is weg. Als ik er nu aan denk krijg ik een misselijk gevoel. Vreemd. Maar super!! Dikke merci! Al nieuws ivm de opleiding? Heb er zin in :-)


Groet, ClaartjeClaartje B.

Onderwerp: Vliegangst overwinnen

08/08/2016


Dag Hans,

Bij het instappen in de auto na uw gesprek zei hij dat hij nog niet wist of hij meeging. 

Zaterdag hebben we nog de hele tijd hem proberen te overtuigen. 

En zondag... zie foto! Vliegangst overwonnen! 


Groeten en merci,


Lander en Eva V

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Breakthrough to unlimited results in business and personal life

31/07/2016


Hans is a very honest and great expert that really helps people on a deeper level through private and public group sessions. Also his follow up to his clients is remarkable and his analytical observation of the situation. I really recommend him in case you want to improve your life! 


Greeting, 

Tom Renders, experts in vastgoed


Tom Renders

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Opvolging sessie 1

04/05/2016

Dag Hans

Het was een prachtige sessie en ook heel fijn om je weer te ontmoeten. Alsof het gisteren was. Ik ervaar deze week heel wat energetische verschuivingen in mijn hoofd

Alsof er energie vrijkomt... ik laat het maar gebeuren. de angst waarover we het hadden is zo goed als verdwenen. Ik heb er geen last meer van.  Zeker 's ochtends bij het wakker worden is hij weg(oef) en ik heb nu tools om mezelf bij te sturen.


warme groet


Sandra 


Onderwerp: Opvolging sessie 2

16/06/2016

Dag Hans

Dank ook voor de mooie sessie; vooral na deze laatste voel ik enorm veel verschil

tot binnenkort


warme groet, 

Sandra 


Onderwerp: Opvolging sessie 3

30/07/2017

Dag Hans

Ik merk dat ik na de laatste sessie een lichtcirkel rond me heb van bescherming. Ik vond van de drie sessies de laatste minder krachtig, maar dat zal aan mijn verwachtingspatroon gelegen hebben en de impact van sessie twee. De eerste twee hebben écht voor verandering in mijn bestaansbeeld gezorgd ; waarvoor enorme dank ! 

knap werk ! sowiezo heb ik je al één van mijn laten naar je doorgestuurd. 

de factuur wordt meteen betaald ;-)

warme groet, 

x

Sandra 


Sandra D. 

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Aanrader voor kids en volwassenen 

08/08/2015


Hans is the best!!


Babs De Winter

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Grote indruk

Beste Hans


Dank je wel voor vandaag...je hebt alleszins een grote indruk op onze zoon en dus op ons gemaakt! Merci. 


Vriendelijke groeten, 


Nancy J.  - Olen

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Volledige ontspanning

24/04/2014

Het gevoel van absolute vrijheid geven aan anderen. Het is niet aan velen gegeven, maar Hans maakte het in me los. Ik kan deze ervaring dan ook aanraden aan letterlijk iedereen. Eindelijk het gevoel van volledige ontspanning voelen werkt bijna verslavend. Op naar meer, op naar Hans. 


Katrien Beyers

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Omgaan met autisme & Angst om te tuimelen

21/04/2012

Hallo Hans, 

Ik heb groot nieuws. Ik heb vandaag eindelijk getuimeld! Bedankt voor al je hulp, zonder had ik het niet gekund. 

Dus nu kan je tuimelen ook bij je talenten rekenen. 


Groetjes: Leander 


Leander

Onderwerp: Nagelbijten

24/08/2017

Dag Hans,

Hier een paar foto’s van voor en na een sessie bij jou. Dankzij jouw hulp ben ik gestopt met nagelbijten. Eerlijkheidshalve moet ik er bij vermelden dat het een kleine 2 jaar heeft geduurd tot mijn nagels weer sterk werden, maar wat wil je als je ze eerst 40 jaar lang hebt afgeknabbeld? ;-) Ik had nooit gedacht dat het mij ooit zou lukken. Ik had vanalles geprobeerd en niks hielp. Nooit gedacht dat dit zo succesvol zou zijn!

Dikke merci! Xxx

Katrien VH 


Katrien VH

Onderwerp: fantastische job

10/05/2010


Daarstraks het publiek zien huilen van het lachen tijdens opnames van het tv programma: "Tegen de Sterren op!" Fantastische parodieën en imitaties! Echt Super!

 En Leve Hans! Echt een fantastische job gedaan. Ik kom nog wel eens naar zo'n Live-opname.

Groetjes,

Riet


Riet Muylaert

Onderwerp: Opvolging sessies

04/04/2021


Dag Hans,


Ik wou je laten weten dat ik met glans geslaagd ben voor het examen.

Mede door jouw laatste sessie stond ik opnieuw in mijn kracht!


Vermits het een van mijn missies hier op aarde is, heb ik enkelen die wilden opgeven, spontaan en zonder eigenbelang zo kunnen motiveren dat ook zij geslaagd zijn. Hun spontane telefoontjes met bedankingen heb ik met open armen kunnen ontvangen, erbij gezegd dat zij het zelf hebben gedaan en ik het duwke uit het veilige nest heb gegeven, waardoor ze wel moesten uitvliegen. Wat deed het deugd om die telefoontjes te krijgen. Nooit gedacht dat ik me hierbij zo vol liefde voelde stromen.


Hier in huis is de negatieve energie ook weg.  Er is nu geen plaats meer voor het negatieve en dat merk ik aan verschillende voorvallen, zoals mijn meisjes kunnen elkaar opnieuw omarmen, geen berichten meer van mensen die me naar beneden trekken…


Zo leuk en aangenaam is het om dit te mogen ervaren.


In een sessie die ik mocht ontvangen kwamen er mooie woorden naar boven, deze heb ik op mijn krijtbord geschreven ter herinnering aan wie ik ben: ik BEN er, ik STA er, ik ZEG het, ik DOE het in LIEFDE en ZACHTHEID.

 

En dat is wat ik nu doe, ook naar de papa van mijn meisjes en die staat dan verwonderd te kijken, begrijpt er niets van, maar die kan niet anders dan meegaan ik wat ik op liefdevolle wijze tegen hem zeg.


Bedankt Hans voor je sessies, je hulp en de versmelting en de glimlach die ik had toen ik bij je buiten kwam.


Thanks,

Sylva
Sylva Myncke

Onderwerp: Reacties na demonstraties: 

 14/04/21

Beste Hans,


Mijn schriftje helpt mij om dingen na te gaan, want ik sta er soms niet bij stil wat mijn lichaam uitroept. ( is een handig hulpje)


Mijn neuroloog heb ik rustig gezegd dat medicatie niet helpt.


Ik zou voor mijn zoon veel dingen veranderen. Dus gaf ik veel toe. Terwijl mijn ex geen toegevingen doet waar ik voordeel uit haal.


Sinds 1week heb ik hem doorgestuurd dat ik mij liever hou aan de eot.

Dit maakt mij rustiger. Correcte regels zonder ruzie.

Hierbij heb im mij neergelegd dat onze zoon niet alles kan krijgen wat hij wil. IK sta terug op nummer 1 en onze zoon op zijn plaats.


Ik vertrouw nu meer mensen met wat ik heb en krijg verassende antwoorden.


Na mijn behandeling ben ik van plan om terug te kijken naar een job.

Maar waar ik kan doorgeven wat kan en niet. Zodat dit niet meer gebeurd. Het is zwaar om toe te geven dat ik niet perfect ben.


Epilepsie was een doorn in mijn leven. Nu op 45j heb ik het aanvaard.

Bedankt voor de inzichten.Groetjes Veerle L.

Veerle L.

Onderwerp: Reacties na demonstraties: 

 

Wat een ervaring! Hans je bent echt een ongelooflijk professioneel en rustig individu. Ik ben blij dat ik jou heb mogen ontmoeten. Tijdens deze ontmoeting heb je dingen gezegd die heel juist waren, en dit niet enkel over mezelf maar ook over of tegen de collega's die erbij waren. Daaraan kon je merken dat je er echt wel iets van kent, ondanks ik sceptisch was in het begin. Hans, je hebt een fan bij en hoop je nog te kunnen ontmoeten. Blijf vooral bezig hoe je nu bezig bent, we gaan nog veel van jou horen! Bedankt voor die avond.

Groetjes, 

Helga G.
Helga Goossens - Personeelsfeest Modero, deurwaarderskantoor Antwerpen

Onderwerp: Magical Zen Festival

29/08/2022


Bedankt Hans! 


Nog veel succes met wat je doet! 

Het is heel waardevol. 


Groetjes, 


Anne LiesAnne Lies VG

EMDR HaRaMe Praktijk Oost-Vlaanderen

Onderwerp: Sympathiek

18/03/2010


Dag Hans,

Wat een grappig toeval…

Ik krijg als directeur van basisschool De Tovertuin op het mailadres van de school deze facebook-invitatie voor Patrick binnen. Patrick was mijn voorganger in deze school. Bij het zien van je naam, had ik een sterk gevoel van herkenning, bij het zien van je foto, viel mijn spreekwoordelijke frank…

In een schaamtelijk en ver verleden (ik schateen jaar of 14 geleden) , was ik het (of één van de vele) meisje dat aan publieksopwarmer Hans van Blokken een kaartje stuurde omdat ik hem sympathiek vond. Jij hebt toen een leuk kaartje teruggestuurd trouwens.

Wat leven we toch in een leuke, clichématig kleine wereld .


Met groeten, PetraPetra De Saegher

Onderwerp: VTM- Tegen de Sterren Op

19/09/2010

Een publiek is maar zo goed als zijn opwarmer...Goe werk geleverd Hanzie!;-)Laurent Bailleul

Onderwerp: Tegen de Sterren op

19/09/2010


 hey hans, heb je vanavond aan het werk gezien bij de opname van "Tegen de sterren op" - keigoe gedaan !! heb ervan genoten - zat uitzonderlijk eens mee in het publiek ipv aan het werk :-)) Helaas meteen weg na de opnames, dus tot ne volgende :-)Ilse Hendrickx

Onderwerp: Fijne ervaring bij Volt

10/05/2010


Dag Hans,

Het was voor iedereen een fijne ervaring, ook voor de doven aanwezig.
Mooi dat jij een basis van smog kende. 


Bedankt voor de fijne samenwerking. 


Hopelijk tot later,


Groeten, Anne


Anne van Moere

Onderwerp: Indruk bij Blokken

12/10/2012


Hey Hans,


Je hebt nogal een indruk nagelaten op ons publiek van Blokken hoor ( zie bedankje hieronder ) !


Graag tot een volgende keer !


Kristel B.


Denise Verschaete schreef ons: 

Ik heb nog een speciaal dankwoord voor de jonge heer die ons entraineerde.

Het is een man met een hart : toen we afreisden kwam een vrouw moeilijk op

de bus - was door de knieën gegaan deze Heer (ja ja met hoofdletter) heeft gestopt

met zijn wagen en geholpen met de dame op de bus te brengen.

Dat is pas menslievendheid !!!!!! en na zijn dagtaak !!!!

Ik ken de naam niet van deze persoon die ik hartelijk wil feliciteren en danken maar stuur

ingesloten zijn foto mee...... in volle actie


Groetjes en dank


DENISE


Kristel Bruffaerts

Onderwerp: Opvolging sessie 2

16/08/2021


Hoe het met mij gaat? Zeer goed eigenlijk. Dat ik nu meer op kom voor mezelf had ik nooit gedacht dat ik dat zou kunnen.  Ik sta tegen over bepaalde mensen anders in men schoenen en dat is wel leuk. Op het werk wanneer ze zeggen: ge moet dat begin ik meer grenzen te stellen. Ze zijn nog niet gewoon dat ik nu meer op men strepen sta dan vroeger en dan zeggen ze vroeger dit of dat en antwoord ik da was vroeger he ik leef nu. Voor u eigen opkomen is dus beter en da maakt da ik beter gezind ben. 


Wesley

Onderwerp: Opvolging sessie 2

28/08/2022


Beste Hans, 

Tijdens de begeleiding van u werd ik heel toch even geconfronteerd met angst die plots naar boven kwam. Angst om te aanvaarden. Deze werd zo groot dat mijn keel figuurlijk werd dichtgeknepen, geen zuurstof meer om na te denken, onmacht. Maar dan kwam u meteen met een andere aanpak naar de kern. De kern waar ik o zo bang van was. Ik wist totaal niet wat te verwachten en vertrouwde op uw kunnen. Had ik dat maar geweten en eerder ontdekt ! Ik zag na uw oefening voor de eerste keer mijn kern en voelde me bizar, raar, vertwijfeld. Het leek alsof ik met een ander paar ogen naar mijn angst keek  Angst om los te laten. Wat was me dat een bevrijding. De verlossing, oplossing lag in los laten. Zonder u was me dat niet gelukt. Het vertrouwen in u heeft me toegelaten om te durven ! 

Dank je wel !! Gisteren en vandaag voel ik me sterker. Wel meer bewust dat ik nog een lange weg moet gaan, maar nu heb ik iets van: laat maar komen … 

Ben er klaar voor.  Natuurlijk mag dit als een inspiratie voor anderen zijn.

Mss is dit wel een deel van een droom ? 

Wendy Db


Wendy Db

EMDR therapie Oost-Vlaanderen

Onderwerp: Trots op eindresultaat

12/04/2010

Hey Hans,


Als ik zo de foto's van 'Jos' bekijk, ben ik eigenlijk best wel trots op ons eindresultaat. Ziet er erg goed uit, toch?

Het spreekt voor zich dat deze foto's het daglicht pas zien wanneer jij dat wil. Trust me…

Ik zal je uiteraard aanbevelen waar ik kan Hans. Ik wens je alle succes toe kerel.


Ik hoop je in elk geval nog eens tegen het lijf te lopen in combinatie met een 'Leffe' en wens je alle succes toe verder.

Groetjes,


Kevin VDB.

Kevin VVDB.

Onderwerp: Feedback Tv- opname samenwerking

17/04/2010


Hoi Hans!

Ik hoop oprecht dat we binnenkort nog eens kunnen samenwerken, heb alleen maar uitstekende ervaringen met jou. We werken aan wat nieuwe dingen, misschien komt daar binnenkort iets uit waar we eens over kunnen samenzitten.
En er is 1 ideetje waar we - heel vertrouwelijk - aan werken waar jij misschien iets zou kunnen betekenen.


Hartelijke groeten!

Johan T.Johan T.

Onderwerp: Waarom Hans? 

05/06/2017


Hans, als men een beroep moet doen op een perfecte coach of publieksopwarmer, dan moeten ze echt bij jou aankloppen. Ze krijgen dan niet alleen één van de allerbeste kerels in z'n vak, maar ze krijgen er ook nog ne super toffe, fijne kerel bovenop met veel persoonlijkheid, uitstraling en een niet te evenaren levensdrive. Hans, proficiat man voor je 'never give up' verhaal en vooral de dingen die jij weet te realiseren. Dankzij jouw inspanningen, je energie en je enthousiasme kunnen de mensen rondom meegenieten van mooie dingen. In het tandwiel van het leven ben jij een belangrijke schakel. Jij maakt het verschil. Laten we samen positief vooruitkijken naar de toekomst; tijd maken voor een leuke babbel, een toffe ontmoeting of een fijne samenwerking. Groetjes en tot gauw, zonder twijfel !


Kurt Frederickx

Onderwerp: Opvolging

21/10/2010

Hey Hans, 


Ik voel mij nog steeds kei goe! Verschillende mensen merken inderdaad een verschil, héél positief. 

Ik noteer ook nog dagelijks mijn positieve punten of dingen waar ik dankbaar voor ben. 


Nen hele dikke merci !! 


veel liefs, 


Wendy
Wendy Leemans

Onderwerp: Terug mezelf zijn

29/04/2018

Goedemiddag,


Ik heb ondervonden dat alles begint te veranderen voor mij, ik kan terug meer mezelf zijn in het bijzijn van anderen, ik heb terug werk, ik kan beter naar school gaan,...

Het is zeer fijn want ik heb me in een lange tijd niet meer zo gevoeld.

Ik ga ook beter om als het even weer tegensteekt, nu heb ik het gevoel dat ik dit beter aankan en het overgaat.


Als ik toch vind dat ik nog een afspraak nodig heb laat ik het zeker weten.

Alvast zeer bedankt voor de hulp!


Groetjes Goan.


Goan R.

EMDR Therapeut

Onderwerp: Hoe het nu met me gaat?

03/04/21


Dag Hans, 

Bedankt om dat je me helpt om het positieve in het leven te leren herontdekken. Wat mij vooral is blijven hangen van onze sessies is de manier om anders te leren relativeren en anders in het leven te staan. Wat vooral waardevol is dat ik een andere visie krijg in het leven. Wat al beter gaat is mijn angsten. 


24/04/21

Dag Hans, 

Ik voel mij goed na onze sessie en zie het zitten om in mijn verdere leven terug te denken over de sessies en ook de oefeningen toe te passen.

Houd me verder op de hoogte!

Nogmaals bedankt voor de goede hulp. 

grijs elsy


Elsy Baetens

Onderwerp: Top!

21/08/2021

Hans als angst -en traumatherapeut? Echt top! Dit werkt. Hans heeft mij en Luna enorm geholpen! 


Cindy de Vries

Onderwerp: LinkedIn

Hans, al veel goeds over u gehoord. Hopelijk kunnen we ooit eens samenwerken. Groeten, Peter Huyghe TWICE


Peter Huyghe - TWICE

Onderwerp: zonder woord er toch op

24/01/2014

Hey Hans, 

Ik wil me aansluiten bij mijn collega. Jouw demo was een fantastische ervaring. Normaal geloof ik er niet zo in. Maar je wist te vertellen zonder een woord met ons te wisselen over mij en mijn collega's was het er toch op. Ik kon het niet geloven en eigenlijk wou ik je nog wel meer vragen. Doe zo verder zou ik zeggen. Je bent een aangename rustige persoon. Waar ik ook bewondering voor had, was je hypnose bij mijn collega, super! Onze andere collega's hebben het geweten dat we jou hebben leren kennen. Ze hebben alvast vol bewondering geluisterd naar onze ervaring. 


Anja Van de Langerijt -  Administratief assistent ZNA Middelheim ziekenhuis Antwerpen

Onderwerp:  Perfectionisme @ FOMO Opvolging

11/2018

Wat is je ondertussen opgevallen?

Dat het besef eerst kwam. Zodra ik gisterenavond begon om mijn gevoelens neer te schrijven, wist ik dat ik hier goed aan deed. Het voelt goed om na te denken over bepaalde emoties, om terug te kijken op bepaalde momenten en te analyseren.

Hieruit kan ik de les trekken dat ik meer voor mezelf moet zorgen, dat ik mezelf en mijn (emotionele) gezondheid niet mag wegcijferen hoe druk het ook is privé of professioneel. Ik ga wat minder hooi op mijn vork nemen, want ik besef dat ‘saaie’ avonden ook oké zijn, dat deze goed zijn voor mijn (mentale) gezondheid. Ik heb te snel FOMO (‘fear of missing out’), waardoor ik regelmatig te veel wil doen. Enfin, ik  neem dus meer tijd voor mezelf.


Toen ik er gisteren over nadacht, besefte ik dat er me eigenlijk niet zoveel opgevallen is sinds onze vorige sessie, maar ik geloof dat dit goed is. De verandering die ik heb meegemaakt voelt zo natuurlijk aan, dat het niet opvalt. Als ik er dus nu actief naar terugkijk, dan voel ik me veel minder snel gestresst dan voor mijn eerste sessie bij jou. Dat constante 'bonkende' gevoel dat klauwde in mijn buik is voor 90% weg. Dit is dus fantastisch nieuws!


Ik ben dit weekend ook naar Londen geweest, een heel erg toffe reis.

Er even tussenuit zijn, heeft mij ook deugd gedaan. Mijn batterijen waren terug opgeladen en ik kan er terug tegenaan.


Wat gaat goed?

Wanneer ik nu zaken op het werk goed heb voorbereid, dan heb ik dat bonkende gevoel van stress niet meer in mijn onderbuik.

Ik heb zelfvertrouwen, voel me krachtig en doe mijn werk goed. Ik weet wat ik kan en ik doe het, zonder die constante stress.


Ook wanneer ik nu 's avonds denk werk "ik zou dit en dit en dit nog moeten doen", is het gemakkelijker om mijn werk effectief aan de kant te zetten en te ontspannen.

Soms voel ik dan toch nog wat stress voor de dag erop ("ik ga veel werk hebben"), maar ik kan het gemakkelijker van mij afschuiven.


Vandaag kreeg ik semi-negatieve feedback van mijn rechtstreekse bazin, wat uiteraard niet erg leuk was. Ik kon het negatieve gevoel vrij rap kanaliseren en zien als wat het echt is: feedback die ervoor zal zorgen dat ik mijn werk beter doe. Dit had vroeger geloof ik moeilijker geweest. Goed dus!


Wat doe je anders?

Wanneer ik op het werk iets moet voorstellen of voorbereiden, hoeft dat niet meer 100% perfect te zijn. Ik doe gewoon mijn best en dit is goed genoeg. Ik kan nu beter mijn eigen waarde inschatten. Dat was voordien erg moeilijk.


Ik werk er actief aan om minder te beoordelen/veroordelen naar anderen en mezelf toe. Dit zit echter zo 'in mij ingebakken', dat het niet gemakkelijk is om dit altijd te doen.

Ik betrap me er meermaals per dag op dat ik toch oordeel en meeroddel over anderen, zowel thuis als op het werk. Dit is dus nog iets waar ik actiever op moet werken.

Ook mijn gebruik van taal (bv denken en proberen schrappen), is iets waar ik actief op let. Ook hier is er nog werk aan de winkel, maar dat is oké.

Er is in elk geval al evolutie in de positieve zin.


Zijn er overtuigingen of waarden die je anders bent gaan invullen?

De grootste overtuiging en waarde die ik anders ben gaan invullen is sowieso mijn zelfvertrouwen.

Ik was mijn zelfvertrouwen ergens kwijtgeraakt, en heb dat nu voor een heel erg groot deel terug. Het gaat op professioneel vlak ook veel beter met mij, dit helpt mij ook zeker bij het zelfzeker zijn.


'Tijd' is een waarde die ik actief minder belangrijk wil instellen, aangezien dit mij meer stress opleverde dan motivatie.

Dit is vaak nog moeilijk, maar het is een leercurve.


Wat is er anders, dan anders?

Dit is een moeilijke vraag vind ik, aangezien de veranderingen zo natuurlijk aanvoelen. Ik kan er (bijna) mijn vinger niet opleggen.

Voor mij is het grootste verschil dat ik mij significant rustiger voel. Uiteraard niet altijd (ik ben geen robot), mijn emoties swingen nog regelmatig de pan uit (positief en negatief).

Maar mijn basisemotie is nu niet meer 'stress', maar vrij tot zeer rustig. Dit is een zeer aangenaam gevoel.


Wat blijft hangen?

Het feit dat ik mij meestal beter voel en rustiger.

Dat ik besef dat ik fouten mag maken, dat dit oké is. Dat mijn emoties eb en vloed zijn en dat dit oké is.

Soms zijn deze overtuigingen nog moeilijk om echt actief te voelen/denken/beleven en mee aan de slag te gaan, maar het besef is er wel.


Wat kan nog beter?

Het enige dat ik nog wel ervaar is dat ik mij veel zorgen maak, vaak nog angstig ben om de toekomst. Wat komen gaat (zowel op persoonlijk als op professioneel), houdt me toch wel bezig.

Vragen zoals "Ga ik wel graag samenwonen met mijn vriend? Gaan we gelukkig zijn?" of "Ben ik wel gelukkig? Ga ik mijn doelen behalen? Moet ik niet iets 'grootser' doen met mijn leven?", spoken geregeld door mijn hoofd. Wat ik hier volgens mij mis, is vertrouwen in mezelf en bijgevolg in de toekomst. Ik moet meer vertrouwen hebben in mezelf, in de wereld, in anderen en leren loslaten. Ik geloof dat mijn kritisch denken deze zorgen/angsten ook mee versterkt, want objectief gezien kan er effectief erg veel misgaan. Maar als ik vertrouwen heb in mezelf, als ik mezelf dat vertrouwen gun, dan kom ik sowieso toch altijd op mijn pootjes terecht.


Er twee verschillende redenen waarom deze manier van mij zorgen maken niet fijn aanvoelt:

1. mij zorgen maken helpt erg vaak niet, integendeel

2. ik kan niet ten volle genieten van het heden, aangezien ik met mijn hoofd (gevuld met zorgen) al in de toekomst zit


Zoals je zei, ik zie de oplossing al in mijn vraag.

Op dezelfde wijze zie ik mijn toekomst in mijn verleden en mijn huidige realiteit. Mijn kritisch denken wil mij behoeden voor pijn, zorgen en verdriet in de toekomst, door zich veel zorgen te maken. Maar mijn bevindingen uit het verleden of het heden bepalen mijn toekomst niet. Ik kàn de toekomst niet met zekerheid voorspellen, dus mijn kritisch denken hindert mij hier.

Ik ga dit moeten loslaten.


Wat mij nu opviel (nu die emoties wegzijn), is hoeveel angst er achter mijn woorden schuilt: angst dat ik het niet goed genoeg gedaan heb (faalangst), angst dat de sessies nu 'voor niets' zijn geweest (tijd te hoog geplaatst als waarde) en ik dus stress zou blijven ervaren (angst voor de toekomst),... Er zijn veel momenten in mijn leven waar ik pas achteraf doorheb hoe angstig ik me op dat moment voelde. Dat is iets wat ik graag nog anders zou zien, want mijn leven is echt mooi en ik heb veel om dankbaar voor te zijn. Ik zou dus graag actief dankbaar en aanwezig in het leven staan, ipv angstig te kijken naar de toekomst.


Anoniempje

Onderwerp: Indrukwekkend

08/2014

Hallo, Ik ben Laetitia De Laere. U hebt mij gehypnotiseerd in Hotel M (op tv) als oefenpersoon tijdens de repetities en ik vond het erg indrukwekkend. Ergens besefte ik wel wat ik deed, maar ik had er geen controle over. Heel vreemd, maar zoooo ontspannend! 


Laetitia De Laere

Onderwerp: Aanrader voor brandweermannen; Voor & Na sessie 1

07/11/2021


Dag Hans,

Nogmaals mijn dank voor het initiatief om mij te helpen.


De eerste 2 weken na onze sessie voelde ik me als een heel ander mens. Zoals je al zei tijdens de sessie: “Je hebt het gevoel dat die vragen geen verandering gaan maken, maar eens je klaar bent voel je je haast onoverwinnelijk!”


Na die 2 weken ebte dat gevoel wel even weer weg en kwam de onzekerheid deels terug...

Maar de vraag: 'Helpt mij dat?' was dan wel een sterkhouder.

(...) Als ik er nu aan terugdenk ismijn gevoel/zelfbeeld wel een 7 of 8/10 geworden!


Mijn reactie op situatie 2 van mijn tijdlijn is ook veel beter. Ik heb het kunnen plaatsen, want het doet me niets meer..


Algemeen voel ik me beter en zelfzekerder, dat uit zich vooral in het feit dat mijn angst weg is. Er is terug vertrouwen in onze relatie en in 95% van de dagen voel ik me zelfzeker. Soms overvalt het me nog eens, maar dan vraag ik dus''helpt dit me nu? ' en dan gaat dat redelijk snel over.


Super bedankt dat je die tijd voor me wou vrijmaken.

Je hebt me echt een grote stap vooruit gebracht in mijn traject naar personal grow en zonder jou had dit vermoedelijk nog heel lang geduurd.


Bart De Coster - brandweerman

Onderwerp: Voor & Na

11/2018

Wat mij het meest is bijgebleven/wat ik heb geleerd? 

* Het feit dat ik beter verschillende soorten persoonlijkheden begrijp kan ik mezelf beter plaatsen

* Het feit dat ik inderdaad naast liefde ook pijn in mijn hart meedroeg tot voor de sessies.

* Dat ik mij reeds mijn hele leven in een ‘onveilige’ situatie bevond doordat mijn ouders steeds ruziemaken

* Dat ik de schuld van mijn stress bij anderen legde (mijn bazen/autoritaire persoonlijkheden) ipv bij mezelf

* Dat ik mijzelf dissocieer van mijn problemen door te spreken in de ‘jij/gij/wij‘-vorm ipv in de ‘ik’-vorm


Wat me het meeste heeft geraakt:

*Dat ik nu sta en omringd ben door een standvastige, sterke, vastberaden rots en een zee van kalmte/rust. Dit was een zeer aangename ervaring.

*Dat de energie van de mensen in mijn hart met elkaar verbonden werd


Resultaat: Anders reageren naar anderen/mezelf:

* Ik heb de persconferentie geleid met veel zelfvertrouwen, kracht en eigenlijk zonder stress. Achteraf viel dit mij pas op, omdat het op dat moment zo normaal leek. Op de terugweg naar huis kreeg ik wel hoofdpijn, waarschijnlijk omdat de stress die ik anders zou voelen ontbrak.

* Ik ben algemeen rustiger en kalmer, ervaar minder “bonkende” stress in mijn onderbuik dan voor onze sessie.

* Bij opkomende stress  denk ik aan mijn zelfzekere rots en zee van kalmte, dat lukt doorgaans aardig.

* Positieve verandering: meestal voel ik de “bonkende” stress niet meer in mijn onderbuik bij stresssituaties.

* Ik ben effectief wel meer daadkrachtig dan ervoor, mijn uitstelgedrag op persoonlijk vlak is gedaald. Super!
Nancy P.

Onderwerp: Onzeker


“Mijn zelfvertrouwen ging na een sessie meteen de hoogte in. Ik durf nu de confrontatie aan te gaan met mensen waar ik het voordien moeilijk mee had. Ik voel me met de dag sterker en beter worden, wetende dat ik het in me heb om voor mezelf op te komen.

Je leerde me om te genieten en het positieve te zien. Ik maak me nu veel minder druk om de kleine dingen en ‘k kan veel beter relativeren. 

Mijn leven is veranderd vanaf ik buiten kwam bij jou. Ik voel me rijker, goed en mooier dankzij jouw technieken! Fantastisch! Mijn omgeving zit het ook aan me. De spanning is weg. Ik kom zeker terug zodat ik kan blijven groeien en aan mezelf werken. Bedankt!!!”Els D

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Gespannen

“Ik wist niet wat ik moest verwachten. Je heb met ‘trucjes’ en inzicht geleerd om met mijn spanningen om te gaan. Het is zalig om te weten dat er in mijn hoofd nu altijd een plaats is waar ik tot rust kan komen.”


Johan P

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Frustratie, boosheid en uitvliegen

“Ik voel me geweldig sinds ik de sessie heb gedaan. Ik kan beter relativeren. Ik ben kalmer geworden en ik heb veel meer geduld. Daardoor doe ik veel rustiger tegen mijn dochtertje. Echt waar, je kunt niet indenken wat het voor mij betekent. Bedankt voor de geweldige oefeningen!”


Coretta VA

Stop stress

Onderwerp: Hulp na noodkreet

12/06/2015

“Het gaat goed met mij sinds mijn zelfmoordpoging. Gisteren een foto gezien van S. en zijn nieuwe vriendin op facebook en geloof het of niet, het deed me weinig. Jihaaaaaa. Dat gaf me zo een goed gevoel, het gevoel dat ik sterker en sterker aan’t worden ben, minder gevoelig en beïnvloedbaar door mijn emoties. 

Al mijn therapieën hebben wel bijgedragen tot verandering maar ik heb toch het gevoel dat ik bij jou heel veel resultaat bereikt heb. Ben nog misschien nog niet volledig waar ik moet zijn, maar daar wordt aan gewerkt. Voor mij is het al heel ok! Waarvoor dank vanuit mijn hart! Ik ga onze gesprekken wel missen, maar das geen reden om te blijven plakken hé...”


Dora VL

Onderwerp: Stress

“Dit zijn mijn momentjes en ‘k heb daar recht op! Gelukkig ben jij zo lief om tijd voor mij vrij te maken en konden we elkaar spreken via Skype, spannend! Het was eerst even raar, even wennen, maar het klonk direct vertrouwd, intens en rustgevend. Ik merk hoe vaker ik dit doe, hoe sneller en dieper ik me kan ontspannen, hoe sneller ik terug kan naar dat zalige gevoel. Het geeft mij enorm veel energie en een supergevoel!!”


Liesbet G

Onderwerp: Verslaving

“Ik was onzeker, zat niet goed in mijn vel... Na een paar sessies voelde ik me zelfzekerder dan ooit en had ik terug het gevoel: 

Ik ben IK en ik ben OK ! Ik dronk vroeger 2 liter Coca-Cola per dag. De drang naar Coca-Cola is verdwenen. Ik drink nog maar af en toe een glaasje, maar hoofdzakelijk water!" 

"Ik voelde me in het begin niet echt een mama... Nu zijn die gevoelens veranderd in een onwaarschijnlijke grote liefde voor mijn zoon! Ik voel me op en top vrouw!"


Els DC

Onderwerp: Spinnenfobie met iets extra

08/08/2017

"In 3 sessies ben ik van mijn spinnenfobie verlost en voel ik me helemaal terug opgeladen. Heerlijk! En na bijna 2 jaar ‘proberen’ zijn we eindelijk zwanger geraakt! Bedankt, Hans! Ik kan het iedereen aanbevelen: Durf de stap te zetten!"


Sylvia Smet

Onderwerp: Loslaten in 7 dagen - Challenge

30/05/2018

Voor ik aan Hans' Challenge deelnam was ik een rollercoaster van emoties wegens gezondheidsredenen. Ik kon niks plaatsen en kwam in een negatief spiraal. Doorheen de challenge ben ik kwaad geworden, maar ik heb er veel uitgehaald. Nu gisteren kreeg ik weer een klap. Ik was één dag een dramaqueen... ik heb geleerd dat zij er mag zijn, zij mag huilen, zij mag graag gezien worden door me....door deze te aanvaarden...laat ik los en lach ik vandaag...

Veronique Smet 

angsttherapie - traumatherapie

Onderwerp: Seksueel misbruik

18/02/15


"Er bestaat nóg een ander!!"


Ik kreeg net een e-mail binnen van een dame die ik onlangs voor het eerst mocht helpen. Zij werd jarenlang door een familielid 'mishandeld' toen ze tiener was. Thuis werd alles doodgezwegen uit schaamte. Ze werd door haar huisarts doorverwezen. (Ik heb haar toestemming om dit te delen, omdat ze het belangrijk vindt in haar verwerkingsproces en omdat anderen zich hier eventueel aan kunnen optrekken. Ik gebruik een alias.)


Dag Hans,


Ik had altijd zoveel schrik en ik zat vol met zenuwen om naar onze afspraak te komen, niettegenstaande we elkaar ondertussen al kende.

Ik had telkens schrik van het onbekende; alle deuren moesten altijd overal open, omdat ik zelf controle moet hebben en moet weten wat er gaat gebeuren of hoe gaat dat zijn. Soms dacht ik: "Is het omdat de persoon van het ander geslacht is?"


Na het lange gesprek van vorige keer heb ik thuis nog veel zitten nadenken over wat er allemaal aan bod is gekomen. Uiteindelijk ben ik tot bepaalde inzichten gekomen en tot het besluit gekomen dat het is juist wat er gezegd is: Alles komt er steeds tussen. Ik moet daar verandering in brengen.


Kijk, gisteren heb ik het uiteindelijk toegepast wat jij me leerde.

Het was zalig om het te mogen ervaren!! Ik heb hem zelfs kunnen vergeven en dat in mijn eigen keuken! Iets wat ik mij nooit of te nimmer had kunnen en wilde voorstellen. Ik voelde de spanningen in mijn hoofd wegebben, daar waar vroeger de migraine begon en mijn darm die ontknoopte.


Het moment dat ik WELKOM ontving, deed me echt iets. Ik zag en voelde iemand die me vastpakte en een warme kuffel gaf, ook al weet ik dat dit niet zo was.


's Avonds ben ik vroeg in bed gegaan door de vermoeidheid en een ander mens te zijn, wat eventjes een aanpassing is.


Vanmorgen ben ik ANDERS opgestaan en niet als een negatief persoon: Ik had fut om de dag te beginnen, ik heb kunnen lachen, zelfs grappig op mailtjes kunnen antwoorden:

Ja, ik voel mij echt iemand anders. 


Ik ben fier op mezelf dat ik EINDELIJK tot het besef ben gekomen: ' Er bestaat nog een ander.'

Dank je wel!

Groetjes,Catherine (alias)

Onderwerp: Vooruitgang


Geachte meneer Raeves, 


Ik heb met bewondering vastgesteld hoe mijn dochter Rajani D grote vooruitgang heeft gemaakt wat betreft haar psychische en fysieke toestand. Ik ben alvast overtuigd van uw kunde en ik ben u hiervoor ontzettend dankbaar. 

Johan D - CEO van een bekend automerk 

Onderwerp: Feedback en opvolging na sessie 2

05/02/2023

Dag Hans, 


Het gaat heel goed met mij ondertussen, ik heb de zaken weer beter op een rijtje voor mezelf, helderder in mijn hoofd. Onafgewerkte zaken lossen zich stilaan op en lijstjes worden sneller korter. En ik kan ook eens laten van in weekend op bureau te zitten, ben meer bezig met dingen die ik graag doe en vroeger moest eerst de rest afgewerkt zijn en dan pas andere dingen.


Het lijkt of sommige dingen op mijn pad komen en dat geeft me weer moed en inspiratie om verder te gaan met uitvoeren van dromen/plannen…


In mijn dagelijks leven/gezin reageer ik rustig op de situaties.


Ik hou altijd in mijn achterhoofd jouw woorden: -Jij bent evenveel als diegene voor u- en zo stap ik nu een conversatie tegemoet…helpt goed. Ik sta mijn mannetje en laat me niet doen. Ik kwam vorige week de man tegen…ik keek hem recht in de ogen en deed verder met wat ik bezig was en hij verdween snel achter de rekken..


Sinds onze sessie zijn er ineens weer veel nieuwe patiënten bij en veel die hier al geweest zijn. Dus die stress is ook weer weg. Positiviteit!


Ik ben ook al 2 dagen met een vriendin op stap geweest dus sociale en ontspanning werk ik ook aan...


Ik slaap veel beter, sneller en niet meer zo verkrampt en mijn pijn is te doen.


Gr Ilse S.
Ilse S.

Onderwerp: Paniekaanval bij de tandarts

03/06/2015


Hulpvraag:

Hei Hans, SOS ... SOS... Mijn dochter Christel (11 jaar) heeft een panische angst voor de tandarts. Maar echt "PANISCH!!" zo hard dat ze huilt, trilt tot ze bijna flauwvalt. We zijn nu moeten vertrekken bij de tandarts zonder vulling, want er was geen aanvangen aan. In het eerste leerjaar hebben ze haar nog onder narcose in t ziekenhuis moeten brengen om 'n tand te trekken, want het was onmogelijk op 'n andere manier. Nochtans een super lieve tandarts. Ben nogal radeloos. Is dit iets waar jij eventueel mee zou kn helpen om haar angst te vervangen dr een ander gevoel of... ? Groetjes isa


Feedback na 1 sessie: 

.. herinner je de sessie met Christel... net voor haar hypnose mocht ze van jou de mensen die ze graag zag tekenen. Mijn mama (Poetie) stond toen het dichtst bij haar. Helaas is zij 2 jaar terug erg plots overleden. Een acute leukemie nam haar op 4dg tijd weg van ons. Niemand hft eigenlijk afscheid kn nemen. Dit had zo’n impact op haar dat ze sindsdien nergens meer durfde te gaan slapen. Ze wil mij immers niet ook verliezen. We lieten haar naar een Kindercoach gaan in de buurt om om te kunnen gaan met verlies. Dit bracht wat hoop en beetje vertrouwen en... toen ging het mis. De coach maakte een enorme fout. Ze wilde Christel haar vertrouwen winnen door haar eigen ervaring mee te geven...


Ze vertelde dat ze Christel erg goed snapte... ze had immers zelf haar mama en broer als achtjarig meisje verloren toen die op weg waren nr de voetbal (verkeersongeval). Sindsdien heeft Christel een soort 'rituelen' ontwikkeld. Elke ochtend moet ze op haar manier afscheid nemen v mij: kruisje... zinnetje ... nog n kruisje... twee zinnetjes.... en love you.... nooit wil ze nog ergens gaan slapen en mist zo veel leuke momenten met grootouders, vriendinnen, Chiro.... de angst is sterker dan zichzelf.


Nu opnieuw .... Chiro kamp voor de deur en ze gaan nr het buitenland. Ze wil zoooo graag gaan maar verstijft v angst bij de gedachte dat ze niet bij me is. Ze mag (uitz vd leiding) gsm meenemen om contact met thuisfront te houden maar zelf dat volstaat precies niet. Wij vinden het zoooo jammer voor haar, want in de plaats zal ze alleen thuis blijven terwijl er een avonturenkamp op haar wachtte. Ze wil ook haar vriendin niet teleurstellen zn vooral de druk vd ouders v het meisjes “je zal X toch niet in de steek laten he!!” Spelen haar parten.


Haar controle mij toe neemt soms grote proporties aan. Volgens mijn man is de navelstreng nooit doorgeknipt.... we weten niet wat gedaan... ik wil dat ze zelf een beslissing neemt. Mijn man wil haar forceren om te gaan. (Ze moet wat harder worden)... ferme discussies.... is dit iets waar jij mee kan helpen of raad geven.... je bent immers de enige die ooit resultaat bereikte met Christel.

Groetjes isa


Isa T. 

Onderwerp: Verloren en gevonden

16/08/2014

Ik deed beroep op Hans om een zéér waardevol voorwerp terug te vinden. Lag tussen kast en bed. Opdracht geslaagd! 

#Magischrealisme en #Waarlegdeikmijngsmofnamiemandhemweg#hypnose#straffekostDieter Troubleyn

Onderwerp: Dochter v dochter v 12 valt steeds flauw

13/02/2020
"Sinds begin oktober 2019 valt mijn dochter steeds flauw/weg. Na tal van onderzoeken staan we niet veel verder. Daar dit wegvallen wel tot meer dan 40 x / dag is wil ik zoveel mogelijke hulpbronnen inschakelen. Dit duurt al zolang...."


Resultaten

Na sessie 2: Sandy: "De voorvallen beperken zich tot 1 à 2 x / dag.

Voor ons aanzienlijk veel beter. We zouden het op den duur vergeten."


Na sessie 3: "

"Onze dochter had nu een extreem drukke periode achter zich.... voorbereiding voor een danswedstrijd met studeren en om de 2 dagen 3u dans erbij.

Ze had wat koortsblazen, wat duidde dat ze op haar limiet zat... of toch van vermoeidheid dan... maar ze heeft dit met glans doorstaan. Flauwvallen: 0 x /dag !!: Mijn dochter is er vanaf, ze voelt zich als herboren. Tot op de dag van vandaag hebben wij onze vrolijke levendige dochter terug. Bovendien vond ze de sessies leuk. Ze stelt het dus nog steeds goed. En wij ook dus.

Dankbaar met heel mijn hart." Sandy V & Maarten VD

Onderwerp: Life Changing

09/04/2013

Hans Raeves, straffe gast ben jij! En top coach! Twee dagen intensieve coaching met m'n dochter en het werpt al vruchten af. Ongelooflijk. Thanks maat! ;-) Anne-Marie Colson


Laat hier jouw getuigenis achter

Hoe heb jij de samenwerking met Hans ervaren? 

Stuur jouw opbouwende getuigenis

Lees ze binnenkort op deze paginaHey hallo,

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jou!

Stuur alvast een mail via contact en we zien of horen elkaar binnenkort."

Hartelijke groeten,

Hans Raeves

Reacties in de PERSS

Onderwerp: Quotes PERSS na show Hans


VTM Nieuws:

06/08/2014 – Klaas Danneel

1 handdruk en 30 man onder hypnose

“Met een simpele handdruk brengt hypnotiseur Hans Brein Raeves mensen in slaap. Sommige vallen echt volledig in zwijm.”


GVA:

04/08/14 - joro

Gehypnotiseerde man ‘bevalt’ in de studio van Marcel Vanthilt

“Marcel is er opnieuw in geslaagd om een beetje historische televisie te maken. (…) 

Kostelijke en tegelijk frappante televisie.”


HLN:

06/08/14 – Ken Pieters

Hypnotiseur vestigt wereldrecord

“Hans Brein hypnotiseerde een volle zaal met 350 mensen. (…) Via hypnose wil ik de mensen een goed gevoel geven, stelde de hypnotiseur. (…) Brein etaleerde opnieuw zijn kunnen tijdens een massahypnose. (…) Het werkt echt.”


De Standaard:

07/08/14 – Sarah Vankersschaever

De man die België in slaap wiegt

“In het Kusttheater vallen de mensen in kleine bosjes neer. Hans is onvermoeibaar.”


De Telegraaf:

05/08/14

“Goeroe wilde niemand belachelijk maken en vermijden dat iemand door hypnose achteraf in de problemen zou komen.”


Dag Allemaal:

12/08/14

“Een gefascineerde Marcel Vanthilt kijkt toe hoe ene Alain denkt dat hij Els heet en pas bevallen is.”


Le Soir:

12/08/14 – Violaine Jadoul

“Serons-nous bientôt tous sous hypnose?”


Reacties Podium Performance

„Fabulous! Pleasure to meet you and hanging out with you!”

Justin Tranz (The Greatest Hypnotist of all time, Las Vegas Nevada)

 

„Ja Hans straffe kost copain. Proficiat! Altijd plezant om met jou samen op 't podium te staan zoals tijdens de vtm-zomertoer, de Nacht van of in de studio's. 

Veel succes maat en groetjes aan je gezin en u. 

Het is je van harte gegund. 

Tot gauw.”

Sam Gooris (Zanger-entertainer)

 

„Right on!”

Peter van Asbroeck, presentator

 

„Nice video of your performance, Hans!”

Sean Michael Andrews (Fastest hypnotist of the world)

 

„Awesome! Wow-!-great job! I love the dead bug pose on ground!”

Maritess Zurbano (Hypnotist Chicago & Las Vegas Nevada)

 

„Indrukwekkend!”

Ernst Low, Singer-Songwriter, Zanger, Performer

 

„Kei kei leuk !”

Veronique De Kock (Ex-Miss België, Onderneemster, Presentatrice)

(reactie: 'Gouden Schoen')